Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gotrong

23. 1. 2012 18:21
zhovadilost

Melete tady že je trh v útlumu a je potřeba ho popostrčit a přitom zvyšujete daně a berete lidem kde se dá..... Jak má potom trh růst když není nikdo komu by zůstaly peníze něco z trhu koupit aby mohl dál vyrábět...?? Víte co jsou to INJEKCE do tržního mechanismu...? Projděte si základy makroekonomie!!

0 0
možnosti

Saša

23. 1. 2012 15:46
???

Buď jste ten zákoník práce vůbec nečetl, nebo mu naprosto nerozumíte.

Poslední novela zákoníku práce dělá ze zaměstnanců téměř bezprávné nevolníky, zaměstnavatelům naopak umožňuje nakládat s lidmi jako se stroji.

0 0
možnosti

Stará kára

23. 1. 2012 17:17
Re: ???

Popište prosím tu nevolnickost.

Mimochodem: Četl jste ten zákoník vy?

0 0
možnosti

janní

23. 1. 2012 11:32
jste mimo mísu pane poslanče

rekvalifikace a vzdělávání nic neřeší(už plno lidí je překvalifikoaných),chce to vytvořit zase pracovní místa, stálo by to stát stejně jako vzdělávání a rekvalifikace a bylo by to efektivnější, ty nezaměstnaní by z toho něco měli,tahle ty prachy schrábne firma co ty rekvalifikace dělá.práce té je dost jen za ni nikdo nechce platit.Takže ani Drábkovi veřejně prospěšné práce nejsou řešení ,leda ža by se za ně platila minimální mzda a člověk by to měl jako pomoc třeba na rok a vyřadil se na tu dobu z ˇUP.Bylo to na 8 hodin denně..A mohli by být třeba i v různých  sociálníc projektech,nejen zametat.Ale to by se nahoře muselo chtít.

Jinak by se chtělo zvednout a zajet se podívat do chudých regionů se 16,6% nezaměstanaností jak to tam fakt a to né oficiálně jako poslanec ,ale zajít tam do hospody a mezi lidi a schválně ,co mi řeknou

.

0 0
možnosti

janní

23. 1. 2012 11:33
Re: jste mimo mísu pane poslanče

Já tuhle byla tuhle u doktorky se synem a potkala sem tam paní, co říkala,že ji pracák poslal už na třetí rekvalifikaci a že je to naprosto k ničemu. stejně jako předchozí dvě.Že tu práci nemůže sehnat.A že prý má začít podnikat??? tady v chudý oblasti ,kde nejsou peníze utopie a ona je navíc bez koruny,na podnikaní musíte mít do začátku aspoň na to sociální a zdravotní.Kolik stály ty tři rekvalifikace?? a na jak dlouho by se z těch peněz vytvořilo skutečný pracovní místo??

Ale to byste vy tam v parlamentu museli začít přemýšlet a starat se o blaho lidí a né o blaho svoje

0 0
možnosti

Stará kára

23. 1. 2012 11:04
Marně hledám

jediné "konkrétno".  Jak vypadají navrhované "podpory", případně kolik budou stát. 

Nezačíná ODS kopírovat praxi ČSSD: každý poslanec jeden blog týdně?  Jiný důvod k napsání tohoto blogu si neumím představit.

0 0
možnosti

Stará kára

23. 1. 2012 11:00
Jen pro přesnost:

Zaměstnanců je 3,8 mil.  Tedy nikoliv přes 4 milióny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 806x
Ekonom a politik

Seznam rubrik