Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Umělá nezaměstnanost, kterou generuje stát zvyšováním daní a zejména důchodového věku bude doléhat na mládež stále více. Devastují se tak mentální a pracovní návyky dorůstající generace, což povede k degradaci, marasmu a zaostávání Rv

0 0
možnosti
Foto

Agentury nejsou až tolik špatné, ale zpravidla požadují procentní zisk z výdělku pracovníka, někdy enormně vysoký, nebo dlouhý.

Jakákoliv dotace z MPSV zase bude jen deformovat nabídku a poptávku. Jakož i nestandardní požadavky MPSV. Proč se stát marně snaží vstupovat do smluvní volnosti subjektů? Nezbavil se centrálního plánování a byrokratických přístupů.

Úřady práce už dnes vůbec nepředstírají to, že není jejich smyslem a účelem najít jakýmkoliv lidem práci. Stejně to nikdy nedělaly. 

ÚP je třeba zrušit, agendu ponechat sociálním odborům obcí, kam logicky patří. Nabídky práce ponechat odborům (které se tohoto smyslu bryskně zbavily) a případně agenturám.

1 2
možnosti
KN

A jaký recept nabízí levicově/dotačně/kmotrovsky  zaměřená ODS ?

Proč se ODS nevrátí k původním myšlenkám svobody a odpovědnosti jednotlivce, malého státu a nízkých daní ?

4 1
možnosti
Foto

Krásná definice ODS, ale svým způsobem to platí i na TOP i na ostatní parlamentní strany.  Jediné v čem se liší je to, že každý má své představy kam nasměrovat státní výpalné.

2 1
možnosti

Dosud jsem hledal zaměstnání v svém životě 4x, pokaždé jsem využil rovněž služeb i pracovní agentury. Nebyly úspěšné ani jednou!

1 2
možnosti
Foto

Možná jste nevyužil oborové agentury.

1 2
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 806x
Ekonom a politik

Seznam rubrik