Diskuse

Nezaměstnanost může zkrotit podpora malých a středních podniků

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jaké daňové úlevy - z příjmu chcete poskytnout, když jejich výše je velmi nízká a živnostníci je platí minimálně. O co nyní jde - je zatížení sociálními a zdravotními odvody, t.j. 35% (25,5 + 9,5). To znamená ale další frontální útok na životní úroveň "mas", kteří více zaplatí cash za nemoc, důchodcům se sníží důchody a to dále omezí spotřebu a výrobu či nákup služeb, kde se naše malé podniky dost pohybují. Víte že v Číně je tento odvod 30%?

0 0
možnosti
PK

To znamená ale že by to chtělo začít rušít zákony a vyhazovat státní zaměsnance... to by sice opticky nezaměsnanost zvedlo... ale ruku na srdce... úředník z ministerstva průmyslu obchodu na pracovní podpoře bude stát méně a nebude svou činností obětěžovat firmy a stěžovat jim vymýšlení pravidel a regulací činnost.

3 0
možnosti
DP

D21a68d11a62k 83P51e59t39r

6. 3. 2013 11:38

No to je, ale novinka. Jen malá chybička se vloudila. Novinka 20let stará.

2 0
možnosti
JD

nejjednodušší a nejlevnější podpora podnikání(nejen toho drobného) je razantní snížení byrokracie a seškrtání minimálně třetiny zákonů...to bychom ale po parlamentu chtěli asi moc

3 0
možnosti
VH

Tedy - jak konkrétně jste to napsal. Jak jste popsal kroky "podpory malého a středního podnikání".  Vaše myšlenky vás musely již dlouho pudit k napsání tohoto článku.

   Škoda, že ve sněmovně jste jaksi nevýrazný. Ač jednání dost sleduji, postřehl jsem vás až nyní.

   Že by začal boj o místa na kandidátkách?

0 0
možnosti

A bohužel se neuvedl jako člen pravicové strany. Pravičáci totiž velice dobře vědí, že abych někomu něco dal (dotaci), musím to jinému vzít.

.

Návrhy na snižování byrokratické zátěže firem mohl pán podávat už asi tři roky.

1 0
možnosti